Combineer al de talenten van jouw personeel in één team om samen de meest uitdagende taken aan te pakken. Teamleader maakt het jou gemakkelijk om een team te beheren en de taken te verdelen. Een team aanmaken kan je helpen een overzicht te bewaren in de applicatie en je medewerkers kunnen meer efficiënt samenwerken.

1. Ga naar “Instellingen” en klik op “Medewerkers” in het submenu.
  2. Klik op de “+” naast “Teams”.
  3. Kies een naam voor je team.
  4. Selecteer de teamleader uit het dropdown menu.
  5. Selecteer de persoon die de afwezigheden moet goedkeuren. Meer informatie over deze optie vind je in dit artikel.
  6. Klik op de slider indien de teamleader notificaties moet ontvangen over het team.
  7. Klik op “Opslaan”.
  8. Ga naar Instellingen > Medewerkers.
  9. Klik op het potloodje naast de naam van de medewerker die je aan dit team wilt toewijzen.
  10. Ga naar “Team” en selecteer het juiste team.
  11. Klik op “Opslaan”. De medewerker behoort nu tot dit team.

Goed om weten:

• De leider van een team is niet automatisch lid van dat team
  • Een medewerker kan slechts tot één team behoren
  • Wanneer je naar Agenda gaat, krijg je de optie om ook de "Team agenda" te bekijken. Standaard wordt hierbij het team weergegeven waar je deel van uitmaakt, maar je kan er ook voor kiezen om andere teams toe te voegen via het plusteken onderaan
  • Taken kunnen op een team gezet worden. Deze verschijnen dan op het dashboard van elk teamlid waardoor de samenwerking en verdeling van taken gemakkelijker wordt.
  • Wanneer je naar "Timesheets" gaat, dan hebben niet-admin gebruikers alleen maar toegang tot de timesheets van hun teamleden.