Wanneer je Teamleader configureert, krijg je de gelegenheid om de verschillende vertalingen van een artikel toe te voegen. Die vertalingen toevoegen aan items is gemakkelijk:

Een nieuw aangepast veld aanmaken

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Custom fields'.
  2. Klik op het '+'-teken naast 'Custom fields'.
  3. Typ 'Naam [TAALCODE]' in het veld 'Naam'. Zorg ervoor dat je de juiste tweeletterige taalcode gebruikt.
  4. Kies '1 lijn tekst' als type en selecteer 'Artikel' voor 'Voor'.
  5. Klik op 'Geavanceerde opties' en maak een 'Groep' aan met de naam 'Vertaling' door te klikken op 'Andere'.

6. Klik op 'Opslaan'.

7. Doe hetzelfde voor de andere talen.

Vul je velden in.

1. Ga naar 'Artikelen'.
  2. Klik op het '+'-teken naast 'Artikelen'.
  3. Vul het formulier in met alle vereiste gegevens.
  4. Voeg de vertaling toe in het veld 'Naam [TAALCODE]'. Bv. 'Naam ES Ordenador'
  5. Klik op 'Opslaan'.