LinkedIn en Teamleader zijn even onafscheidelijk als Romeo en Julia of Jack en Rose uit Titanic. Dit liefdesverhaal heeft echter geen tragisch maar juist een heel happy end! Hun recept voor de eeuwige liefde? Zij delen en traceren al hun zakelijke contacten via de CVS-import.

Je kunt je contacten natuurlijk ook importeren via de LinkedIn-plugin. Daarmee kun je de contacten een voor een importeren, terwijl je met de CVS-import al je contacten tegelijk kunt importeren.

1. Klik op deze link en log in bij LinkedIn.
  2. Ga naar 'Uw gegevens downloaden' en klik op 'Archief aanvragen'.
  3. Je zult een e-mail ontvangen op je hoofdadres, met een link om je contactenlijst te downloaden. Download het bestand.
  4. Importeer het CVS-bestand met contacten. Wij raden je aan om eerst dit artikel te lezen over contacten en bedrijven importeren.

Nu al je LinkedIn-contacten zijn toegevoegd aan Teamleader, kun je:

• Teamleader-contacten herkennen in LinkedIn
  • Zien wanneer een LinkedIn-contact iets verandert aan zijn of haar profiel. Teamleader detecteert dat en vraagt je of je de huidige informatie in Teamleader wilt aanpassen of aanvullen.
  • Het LinkedIn-logo zien naast een contactnaam in Teamleader. Klik erop om direct naar de profielpagina van dat contact te gaan.