In dit artikel leer je:

• De plugin installeren
  • Contacten toevoegen

De plugin installeren

1. Ga in Teamleader naar je naam in de rechter bovenhoek en klik op 'Integraties'.
  2. Klik op 'Ontdek' bovenaan in het scherm.
  3. Zoek 'LinkedIn' via het zoekveld.
  4. Kies 'LinkedIn' en klik op 'Toevoegen'.
  5. Je gaat door naar de webstore van Chrome. Klik op 'Toevoegen aan Chrome' en 'Extensie toevoegen'.

Contacten toevoegen

1. Ga naar de profielpagina van de persoon die je wilt toevoegen aan Teamleader.
  2. Klik op de knop 'Voeg toe aan Teamleader' boven de profielfoto.

1. Het contact wordt toegevoegd aan Teamleader. Lees dit artikel als je meerdere contacten tegelijk wilt toevoegen.

Nu je LinkedIn-contact is toegevoegd aan Teamleader, kun je:

• Teamleader-contacten herkennen in LinkedIn
  • Zien wanneer een LinkedIn-contact iets verandert aan zijn of haar profiel. Teamleader detecteert dat en vraagt je of je de huidige informatie in Teamleader wilt aanpassen of aanvullen.
  • Het LinkedIn-logo zien naast de contactnaam in Teamleader. Klik erop om direct naar de profielpagina van het contact te gaan.