De Teamleader Reseller-module is een exclusieve module, speciaal voor gecertificeerde Teamleader-partners. Je kunt er zelf Teamleader-accounts mee aanmaken voor klanten. Hier leggen we uit hoe dat precies in z'n werk gaat:

1. Klik op "Reseller" onderaan in het navigatiemenu.
  2. Klik op het "+"-teken naast "Teamleader klanten" om een nieuwe demoaccount aan te maken.
  3. Vul in het pop-upscherm alle gegevens van de klant in.
  • Als het btw-nummer in de Europese VIES-database staat, worden deze gegevens automatisch ingevuld.
  • Voer de naam van het bedrijf in.
  • Voer de Gebruikersnaam van de klant in.
  • Vul het e-mailadres van de klant in. Op dat e-mailadres zal de klant de activatiemail en alle meldingen van Teamleader ontvangen.
  • Vul een telefoonnummer in.
  • Voeg het adres toe.
  • Kies of je de activatiemail zelf wilt ontvangen of direct naar de potentiële klant wilt laten sturen.
  • Lead passing: Beslis of je de lead zelf wilt opvolgen (Nee), dan wel of je dat overlaat aan het sales team van Teamleader (Ja). Deze beslissing heeft gevolgen voor de eventuele commissie.
  • Kies een taal voor de account.
  • In Teamleader kun je kiezen voor een vernieuwingsperiode van een jaar of een kwartaal.
  • Het aantal medewerkers en vereiste modules hangt af van je lead. By default staan de CRM en Facturen module actief in de demo account.

1. Klik op "Opslaan".
  2. De potentiële klant ontvangt een activatiemail met logingegevens.
  3. Wanneer je de demoaccount hebt aangemaakt, kan het handig zijn om je nieuwe lead wat meer informatie te bezorgen, zoals onze webinars en tutorials en onze reeks Getting Started.