Wellicht wil je Cloudsign aanpassen aan je eigen huisstijl. Geen probleem, er zijn twee manieren om te personaliseren:

• Achtergrond
  • Taal

Achtergrond

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Cloudplatformen'.
  2. Klik op 'Wijzigen' in het vak 'Cloudplatform layout instellingen'.
  3. Klik op 'Upload' en upload je foto in .jpg-formaat (met de afmetingen 1920 x 1800 pixels). Dit is nu de achtergrond voor al je cloudplatformen.
  4. Klik op 'Opslaan'.

Opmerking: voorlopig is het niet mogelijk om de kleur te veranderen. Onze excuses voor het ongemak.

Taal

Geen zorgen als je offertes verstuurt naar klanten die een andere taal spreken. Als de taal van je contactpersoon correct is ingesteld, ziet hij of zij de cloudplatformen in de eigen taal.