Er zijn twee mogelijkheden om een back-up te maken van je gegevens:

• Je kan de exportfuncties in de verschillende modules gebruiken om een back-up te maken van de gewenste gegevens.
  • Of je kan een .zip-bestand maken van al je gegevens in één keer:
  1. Je gaat naar Instellingen > Overzicht en zoekt naar “back-up” in de zoekbalk:

2. Klik daarna op Mijn back-ups en het plusteken om een back-up te maken.

3. Het is niet nodig om hier te blijven wachten als je veel gegevens hebt, Teamleader zal je een melding geven wanneer het bestand om te downloaden klaar is.

Opmerkingen:

• Teamleader kan maximaal 3 bestanden bewaren gedurende 24 uur. Als je dus vier back-ups gemaakt hebt om 8u, 11u, 13u en 17u, zal je enkel de laatste drie te zien krijgen. Ze zullen elk 24u lang beschikbaar blijven, dus de back-up van 11u bijvoorbeeld zal zichtbaar blijven tot morgen 11u. Je kan het bestand uiteraard ook meteen lokaal opslaan.
  • Deze functie is niet beschikbaar in demo-accounts.
  • Enkel een admingebruiker kan back-ups maken.