Ook Applegebruikers laten we niet in de kou staan. De derde agendakoppeling is die met iCloud, de agendadienst van Apple. Om je agenda te integreren met Teamleader, kan je deze stappen volgen:

1. Ga naar je profielfoto in de rechterbovenhoek >  Integraties, klik op Ontdek bovenaan en zoek naar 'Apple iCloud Calendar'.

2. Nadat je deze integratie geselecteerd hebt, klik je op toevoegen en geef toegang.

3. Je zal vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord van je Apple iCloud-account moeten ingeven. Aangezien Apple de tweefactorauthenticatie geactiveerd heeft als een extra veiligheidsmaatregel, zal je een applicatiespecifiek wachtwoord moeten aanmaken en dit ingeven om de integratie met Teamleader te activeren.

4. Klik op test credentials om de connectie te maken. Als de connectie succesvol is, kan je de volgende zaken selecteren:

• één agenda waarnaar je de Teamleader-afspraken wil synchroniseren
  • meerdere agenda's waaruit je de items wilt binnenhalen in Teamleader
  • geplande taken en/of calls exporteren

Opmerkingen

• De items die binnengehaald worden uit je iCloud Agenda verschijnen als grijze blokken in je agenda zodat medewerkers je persoonlijke afspraken niet kunnen zien. Je kunt deze omzetten naar zichtbare afspraken binnen Teamleader door erop te klikken met je rechtermuisknop.
  • Omdat de koppeling in twee richtingen werkt, zullen aanpassingen in Teamleader of iCloud Agenda steeds gesynchroniseerd worden. Deze synchronisatie loopt elk half uur in de achtergrond. Als het de eerste keer is dat je de koppeling legt, raden we aan om de synchronisatie manueel te starten. Je kan dit doen door naar Agenda te gaan en op het synchronisatiesymbool rechts te klikken. Je zal meteen het resultaat zien.