Als je je Microsoft Exchange-agenda gekoppeld hebt met Teamleader, heb je ook de mogelijkheid om je Teamleader-contacten te exporteren naar Outlook. Hiervoor navigeer je naar je profielfoto in de rechterbovenhoek en klik je door op Integraties (zo kom je op onze Marketplace terecht) , zoek naar 'Exchange Calendar' in de lijst en klik op instellingen. Daar zal je de optie hebben om 'Contacts' te activeren en te kiezen of je alle contacten wil exporteren of enkel specifieke segmenten op contactniveau.

Het is belangrijk om weten dat deze functie enkel beschikbaar is voor gebruikers die 'Excel-exportrechten' hebben. Bovendien moet de voor- en familienaam van het Teamleader-contact ingevuld zijn, zowel als één van de volgende velden: telefoon, mobiel of e-mail.

Deze informatie zal gesynchroniseerd worden met Outlook:

• voornaam
  • familienaam
  • email
  • telefoon
  • mobiel
  • fax
  • adres van het contact
  • gerelateerde bedrijven (bedrijfsnaam + functie)
  • telefoonnummer en adres van het eerste gerelateerde bedrijf

Opmerking: de synchronisatie gebeurt elk uur en kan niet manueel in gang worden gezet.