Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over achterstallige facturen. Je hoeft ook geen vinger meer uit te steken om je facturen te betalen, want het bedrag wordt automatisch in rekening gebracht op de kredietkaart of debetkaart wanneer je licentie wordt vernieuwd. Maar wat als mijn kaartgegevens veranderen, of als de vervaldatum van mijn kaart overschreden is?

Let wel: enkel admingebruikers kunnen kaartgegevens aanpassen.

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van je Teamleader-account en selecteer 'Teamleader licentie'.

2. Klik vervolgens op de knop 'Betalingswijze veranderen’:

3. Vul je gegevens in en klik op UpdateDe pagina zal er dan ongeveer zo uitzien:

4. Vanaf nu gaat de betaling automatisch telkens als je licentie wordt vernieuwd. Het facturatieteam zal je een e-mail sturen met de betalingsgegevens en de betaalde factuur in de bijlage.

Heb je vragen of opmerkingen over een ontvangen factuur? Heb je vragen over je factuur? Stuur dan een mailtje naar invoicing@teamleader.eu.