Voeg een kredietkaart toe in Teamleader om je facturen zo snel mogelijk te betalen.

Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over achterstallige facturen. Je hoeft ook geen vinger meer uit te steken om je facturen te betalen, want het bedrag wordt automatisch in rekening gebracht op de kredietkaart wanneer je licentie wordt vernieuwd.

Wil je een kredietkaart toevoegen?

1. Ga eerst naar ‘Teamleader-licentie’. Klik daarvoor op je profielfoto in de rechterbovenhoek van je Teamleader-account:

2.Klik vervolgens op de knop 'Kredietkaart toevoegen’:

3. Vul je gegevens in en klik op Opslaan. De pagina zal er dan ongeveer zo uitzien:

4. Vanaf nu gaat de betaling automatisch telkens als je licentie wordt vernieuwd. Het facturatieteam zal je een e-mail sturen met de betalingsgegevens en de betaalde factuur in de bijlage.

Heb je vragen of opmerkingen over een ontvangen factuur? Lees dan het artikel Vragen over facturatie en betalingen voor meer informatie.