Autoreplies zijn antwoorden die je automatisch kunt laten verzenden naar je klant wanneer deze een ticket verstuurt naar je supportadres. Zo kan je een klant onmiddellijk op de hoogte stellen dat zijn vraag wel degelijk werd ontvangen.

Autoreplies instellen

Ga naar Instellingen > Centrale inbox > Autoreplies en klik op het plusteken.

• Je kan ervoor kiezen om hier een standaardbericht van te maken, zodat elke klant dit ontvangt.
  • Je kan ook een filter instellen op bepaalde woorden (via 'Geavanceerde instellingen'). Er wordt dan enkel een autoreply gestuurd als het ticket dit specifiek woord bevat. Zo kan je bijvoorbeeld een autoreply instellen met als filter het woord ‘dringend’. Op die manier wordt er enkel een automatisch antwoord gestuurd naar tickets die het woord ‘dringend’ bevatten.
  • Met een autoreply kan je ook aangeven uit naam van welke medewerker het antwoord moet komen. In combinatie met de filters kan je zo al een eerste selectie maken voor je medewerkers.