Vraag jij je af wat de kleuren in je Teamleader-agenda betekenen? Het antwoord is simpel:

• Groen: een taak
  • Blauw: een afspraak
  • Grijs: een persoonlijke afspraak. Je collega's zien dit soort afspraken niet
  • Lichtblauw: een call
  • Oranje: je ziet deze kleur in de teamagenda. Het betekent dat de gebruiker afwezig is door vakantie of ziekte. Als je de dag- of weekplanning van de medewerker bekijkt, wordt de datum in een grijs blokje weergegeven.
  • Andere kleuren: je bedrijf kan zelf kleuren toekennen aan specifieke taken. Daardoor moet je het volgende doen:
  1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Planning'
  2. Klik op het '+'-teken naast 'Soorten taken'
  3. Geef de nieuwe taak een naam
  4. Klik op 'Geavanceerde opties' en kies een kleurKleur toevoegen Teamleader agenda
  5. Je hoeft je taak alleen nog maar op te slaan