Standaard worden facturen verzonden via het e-mailadres dat vanuit je bedrijf wordt ingesteld. In deze 'How To' leer je hoe je een ander e-mailadres kunt gebruiken om facturen te verzenden.

Zo kun je het instellen of wijzigen:

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Bedrijfsinformatie'.
  2. Klik op het gewenste departement.
  3. Klik op 'Aanpassen' naast 'Vul de gegevens van uw bedrijf aan (naam, adres, e-mail,...)'.
  4. Vul het 'Facturatie e-mailadres' in of pas het aan.e-mailadres facturatie
  1. Klik op 'Opslaan'.
  2. Alle facturen van dit departement worden voortaan via het nieuwe e-mailadres verzonden.