Wanneer je een bepaalde koppeling niet langer wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat je bent overgeschakeld van iCloud naar Google Apps, kun je die koppeling altijd deactiveren.

  1. Ga naar je profielfoto in de rechterbovenhoek en klik op 'Integraties'.
  2. Zoek de app die je wilt deactiveren.
  3. Klik op de app en vervolgens op 'Beheer'.
  4. Klik op 'Integratie verwijderen' om de app uit te schakelen.