Onze Marketplace voorziet tientallen applicaties om je Teamleader account mee te koppelen. Maar het hoeft hier helemaal niet op te houden! Teamleader laat je toe je eigen integratie op maat te bouwen.

Ben jij die tech wizard met de skills om een integratie op poten te zetten? Begin meteen door naar onze 'Bouwpagina' te gaan op de Marketplace. Hier vind je onze Public API met de juiste documentatie.

De API werd ontwikkeld om read and write toegang te geven tot de basisobjecten in Teamleader. Dit maakt het mogelijk informatie uit Teamleader op te halen en het toe te passen in je eigen software.

Mocht je moeilijkheden ervaren kan je altijd terecht bij ons support team of marketplace@teamleader.eu. Spijtig genoeg kunnen onze helden je wel niet helpen met het schrijven van code.