De essentie van de prijswinnende tool 'Teamleader' in een app voor Android of iOs? Het bestaat! Vul gewoon dezelfde inloggegevens in als voor je webversie en je kan van start gaan!

Onze app biedt een breed scala aan mogelijkheden:

• Beheer van je contacten onderweg
  • Voeg contacten toe aan bedrijven en bepaal onmiddellijk hun functie binnen het bedrijf
  • Plannen van meetings en taken
  • Timetracking op taken en projecten
  • Zie in een oogwenk wat de gelinkte deals van een contact of bedrijf zijn
  • Opvolgen van deals waar je ook bent
  • Beheer je facturen
  • Verander de status (betaald/niet betaald) van je facturen met maar enkele klikken
  • Visitekaartjes onmiddellijk scannen om contacten toe te voegen on the spot!
  • Laat je klanten werkbonnen ondertekenen en zet ze daarna met slechts een paar klikken om in een factuur.