Belangrijk om te weten: op dit moment zijn er twee versies van onze mobiele app beschikbaar. We hebben de originele 'Teamleader Classic'-app en onze nieuwere 'Teamleader'-app.

De essentie van de prijswinnende tool 'Teamleader' in een app voor Android of iOs? Het bestaat! Vul gewoon dezelfde inloggegevens in als voor je webversie en je kan van start gaan!

Onze app biedt een breed scala aan mogelijkheden:

• Beheer van je contacten onderweg
  • Voeg contacten toe aan bedrijven en bepaal onmiddellijk hun functie binnen het bedrijf
  • Plannen van meetings en taken
  • Timetracking op taken en projecten
  • Zie in een oogwenk wat de gelinkte deals van een contact of bedrijf zijn
  • Opvolgen van deals waar je ook bent
  • Beheer je facturen
  • Verander de status (betaald/niet betaald) van je facturen met maar enkele klikken
  • Visitekaartjes onmiddellijk scannen om contacten toe te voegen on the spot!

Mocht je toch graag gebruik willen maken van de volgende functies die nog niet beschikbaar zijn in onze 'Teamleader'-app, dan kun je nog steeds onze oudere 'Teamleader Classic'-app (enkel beschikbaar voor iOs) gebruiken:

• Support on the road via Ticketing
  • Bellen vanuit de app
  • Laat je klanten werkbonnen ondertekenen en zet ze daarna met slechts een paar klikken om in een factuur.

Als je een Iphonegebruiker bent, kan je de Teamleader Classic app gewoon downloaden via de App Store. Mocht je de Classic app nog niet staan hebben op je Android, kan je die wel niet meer rechtstreeks vanuit Google Play downloaden. Dit kan enkel via een APK-bestand (Android Package). Met APK-bestanden kan je apps downloaden buiten Google Play, Androids standaardplatform voor apps. We kunnen je verzekeren dat ons APK-bestand volledig veilig is, maar let wel, dit kunnen we niet garanderen voor andere APK-bestanden.

Neem de volgende stappen op Teamleader Classic op Android te downloaden:

1. Contacteer ons supportteam, zij sturen je een link met daarin het installatiebestand die je kan openen op je smartphone. Dit zal niet lukken via je computer.

2. Download het bestand.

3. Je smartphone zal je vragen of je downloads wilt toestaan van 'Unknown Sources', wat nodig is om de installatie uit te voeren. Als je met Android 8 werkt, gebeurt dit automatisch.

4. De app wordt nu geïnstalleerd.

De mobiele app van Teamleader kan gebruikt worden op zowel Apple als Android smartphones en tablets. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van je klanteninformatie steeds op zak te hebben!