Als je je eigen huisstijl integreert in Teamleader, is het mogelijk dat je de volgende foutmelding krijgt bij het uploaden van je bestand:

Je bestand heeft een maximale grootte van 1 MB. Als je dit bericht ontvangt:

1. Controleer de details van je bestand.
  2. Is het minder dan 4 MB? Stuur een e-mail naar support, wij kunnen je helpen.
    Met wat magie achter de schermen kunnen we deze limiet verhogen naar 4 MB. Dit is echter het absolute maximum.
  3. Is het meer dan 4 MB? Je hebt waarschijnlijk grote afbeeldingen of speciale lettertypes in je template gebruikt. In dit geval raden we je aan om de afbeeldingen te verkleinen. Je kunt ze eenvoudig aanpassen zonder kwaliteit te verliezen. Ontdek hier hoe.

Nieuwsgierig naar de andere limieten in Teamleader? Je kunt ze hier nalezen.