Heb je in je CRM meerdere contacten met functies die nog niet bestaan in je Teamleader-account? In dit artikel lees je hoe je alle soorten functies kunt toevoegen aan Teamleader.

Wil je een functie toevoegen aan een contact dat gerelateerd is aan een bedrijf? Ga naar 'Gerelateerde contacten' in de fiche van het bedrijf en doe het volgende:

1. Klik op het potlood naast de contactnaam.
  2. Voeg een nieuwe functie toe voor de contactpersoon door te klikken op 'Andere' in het keuzemenu.

nieuwe functies bij contacten - contact bedrijf bewerken

Om meerdere contactfuncties tegelijk toe te voegen, ga je naar "Instellingen". Daar klik je vervolgens op:

1. CRM
  2. Voorkeuren
  3. Maak hier vaste functies van contacten bij bedrijven aan
  4. Klik op het potlood rechts.

Hier kun je functies van contacten toevoegen, bewerken en verwijderen. Je kunt ook kiezen in welke volgorde ze verschijnen.

nieuwe functies bij contacten - functies contacten bewerken