Open je demoaccount en klik op Nu upgraden onderaan de pagina.

1. Je ziet vervolgens deze pagina:

2. Kies een Teamleader-pakket. Je ziet hier een lijst met alle functionaliteiten per pakket om je te helpen met je beslissing. Meer informatie over deze functionaliteiten kan je hier terugvinden.

3. Op dezelfde pagina moet je ook je facturatiecyclus kiezen via de slider bovenaan: betaal per kwartaal of jaarlijks. Een jaarlijkse hernieuwing van je abonnement bespaart je 15% op je totale factuur!

4. In het volgende scherm kun je extra gebruikers kiezen indien je die nodig hebt. Elk pakket heeft standaard al 2 gebruikers. Hier kan je ook kiezen of je extra hulp zou nodig hebben bij het inrichten van je account of niet.

5. Voer je facturatiegegevens in. Vergeet zeker niet je btw-nummer in te vullen indien je btw-plichtig bent. Kies vervolgens een betalingswijze. Meer informatie over betaalmethodes kan je hier terugvinden.

6. Vervolgens sturen we je door naar een nieuwe pagina waar je een overzicht kan terugvinden van je Teamleader-abonnement. Informatie over je volgende factuur vind je in de rechterbovenhoek. Je kunt later steeds naar deze pagina terugkeren door naar je profielfoto te navigeren in de rechterbovenhoek in Teamleader en naar Teamleader licentie te gaan.

Na activatie van je account krijg je nog een mailtje met informatie over je factuur, over de supportmogelijkheden en een aantal handige stappen om van start te gaan.