Open je demoaccount en klik op “Nu upgraden” onderaan de pagina.

1. Je kunt je Teamleader-licentie helemaal zelf samenstellen. Kies welke modules je wilt gebruiken, hoeveel gebruikers een account nodig hebben en of je de facturen jaarlijks of per kwartaal wilt betalen.

2. Voer je facturatiegegevens in.

3. Kies of je met een kredietkaart of via domiciliëring wilt betalen.

• Hier leggen we uit hoe je een kredietkaart kunt toevoegen.
  • Als je de tweede optie kiest, moet je de vereiste bankgegevens invoeren. Kijk het overzicht van de opdracht na en bevestig.