Open je demoaccount en klik op “Nu upgraden” onderaan de pagina.

• STAP 1: Je kunt je Teamleader-licentie helemaal zelf samenstellen. Kies welke modules je wilt gebruiken, hoeveel gebruikers je account nodig heeft en of je de facturen jaarlijks of per kwartaal wil betalen.

• STAP 2: Voer je facturatiegegevens in. Vergeet zeker niet je BTW-nummer in te vullen

• STAP 3: Kies of je met een kredietkaart of via domiciliëring wil betalen.

• Hier leggen we uit hoe je een kredietkaart kunt toevoegen.
    • Wens je via domiciliëring te betalen? Voer dan de vereiste bankgegevens in. Kijk het overzicht van de opdracht na en bevestig
  • STAP 4: Je krijgt nu een overzicht. Kloppen alle gegevens? Vergeet dan niet op upgrade te klikken rechts onderaan

Na activatie krijg je nog een mailtje met de supportmogelijkheden en een aantal handige stappen om van start te gaan.