Je kunt op twee manieren een nieuwe module toevoegen aan je account.

Ga in Teamleader naar

1. het gebruikersicoon bovenaan rechts > 'Teamleader-licentie'.
  2. Op die pagina zie je de rubriek 'Teamleader uitbreiden'.
  3. Naast de modules die je nog niet geactiveerd hebt, staat een hangslot. Klik op 'Nu activeren'.
  4. Op het scherm verschijnen nu de nodige instructies om je account te activeren.

Een nieuwe module aanvragen

Je kunt ook een nieuwe module aanvragen via dit formulier. Vink de modules of gebruikers aan die je wilt toevoegen. Een van onze medewerkers zal dan contact met je opnemen.