Nieuw toegevoegde klanten/bedrijven staan in het overzicht steeds vetgedrukt met een asterisk voor. Zo geeft Teamleader de eerste 24 uur na toevoeging een indicatie dat het gaat om een nieuwe aanvulling in de database.

Deze indicatie is verbonden aan de individuele gebruikers. Log je voor de eerste keer in na een aantal dagen inactiviteit, dan zullen de records die nieuw toegevoegd werden sinds je laatste login als nieuw worden aangeduid.

contacten bedrijven vetgedrukt sterretje

contacten bedrijven vetgedrukt sterretje