In Teamleader kan je één offerte linken aan één deal.

Vraagt de klant een tweede offerte op voor een verschillende dienst/product? Dan maak je best een nieuwe deal op. Dat stelt je in staat om de nieuwe offerte nauwkeurig op te volgen.

Vraagt de klant echter een wijziging aan op een bestaande offerte, dan kan je die wijziging gewoon doorvoeren door naar 'Volg je open deal op' te navigeren. Daar klik je op de drie puntjes naast je offerte en selecteer je Bewerken.

Teamleader houdt alle oudere versies bij maar in het overzicht staat altijd de meest recente. Je kan de oudere versies van je offerte steeds checken door op je offerte te klikken waardoor de pdf-preview opent. Klik hier op Toon historiek bovenaan de pagina:

Je kunt deze historiek ook vinden door naar de Files van je contact of bedrijf te navigeren. Door met je rechtermuisknop te klikken op de offerte kan je kiezen voor 'Toon historiek'. Meer informatie kan je hier nalezen.