Wanneer je een offerte/factuur bewerkt, wordt de oorspronkelijke versie toch steeds bewaard. Er bestaan twee mogelijkheden om een overzicht van die versies te krijgen:

• Je opent de preview van een offerte/factuur en kiest voor 'Toon historiek'.

• Je gaat rechts onderaan naar 'Files' waar de offerte/factuur in kwestie staat. Je klikt met je rechtermuisknop op de offerte/factuur en selecteer 'Toon historiek'.