Om meerdere contacten of bedrijven in één keer te verwijderen, maak je eerst op CRM-niveau een segment aan dat deze contacten of bedrijven bevat. Daarvoor moet je de juiste regels definiëren.

Stel dat je bijvoorbeeld alle contacten wilt verwijderen, dan maak je best het volgende segment aan:

contact bedrijf verwijderen segment

1. Nadat je het segment met alle contacten of bedrijven die je wilt verwijderen hebt aangemaakt, selecteer je dit in het dropdown-menu naast het zoekveld.
  2. Vervolgens verschijnt bovenaan een knopje “Acties” naast “Import” en “Export”.
  3. Klik je hierop, dan krijg je de optie om alle contacten of bedrijven in dit segment te verwijderen.

contact bedrijf segment verwijderen

Is het mogelijk om de verwijderde gegevens te herstellen?

Als je per ongeluk de verkeerde contactpersonen of bedrijven hebt verwijderd, kan een admingebruiker van uw Teamleaderaccount de gegevens nog steeds uit de prullenmand herstellen.

De admingebruiker kan de prullenbak vinden onder Instellingen> Prullenmand

Let op: Alleen de items die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd, zijn hier zichtbaar. Op dag 31 worden ze permanent verwijderd.