In Teamleader kan je verschillende contacten of bedrijven in één keer verwijderen. Volg de stappen uit dit artikel.


BELANGRIJK: je hebt adminrechten nodig in Teamleader om contacten of bedrijven in bulk te kunnen verwijderen. 


  1. Maak op CRM-niveau een segment aan dat deze contacten of bedrijven bevat. Daarvoor moet je de juiste regels definiëren. Stel dat je bijvoorbeeld alle contacten wilt verwijderen, dan maak je best het volgende segment aan: contact bedrijf verwijderen segment
  2. Nadat je het segment met alle contacten of bedrijven die je wilt verwijderen hebt aangemaakt, selecteer je dit in het dropdown-menu naast het zoekveld. 
  3. Vervolgens verschijnt bovenaan een knopje “Acties” onder “Export” en “Import”. 
  4. Klik je hierop, dan krijg je de optie om alle contacten of bedrijven in dit segment te verwijderen.
  5. Opgelet: Het zal niet mogelijk zijn om contacten/bedrijven te verwijderen die gelinkte deals, facturen, timetracking of projecten hebben. Teamleader zal in dit geval een e-mail sturen naar het e-mailadres gelinkt aan je Teamleader-account. De e-mail zal vermelden dat deze actie faalde en niet kon uitgevoerd worden:


Is het mogelijk om de verwijderde gegevens te herstellen?


Als je per ongeluk de verkeerde contactpersonen of bedrijven hebt verwijderd, kan een admin-gebruiker van je Teamleader-account de gegevens nog steeds uit de prullenmand herstellen.

De admin-gebruiker kan de prullenbak vinden onder Instellingen> Prullenmand


Let op: Alleen de items die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd, zijn hier zichtbaar. Op dag 31 worden ze permanent verwijderd.