Wanneer je de ticketing module configureert, dan dien je in je e-mailaccount een forward van je e-mails in te stellen. Hier kan je vinden hoe dat werkt voor Gmail en Outlook Web.

Indien je meer wilt weten over hoe je jouw Ticketing module configureert, klik dan hier.

Gmail

1. Klik je op het tandwieltje en kies je voor 'Instellingen'.

2. Klik op 'Doorsturen en POP/IMAP' en selecteer je 'Een doorstuuradres toevoegen'.

Je komt op het volgende scherm terecht waar je het unieke e-mailadres van jouw ticketing module kan invullen.

Bij Gmail hebt je ook de optie om een filter aan te maken om te bepalen welke e-mails naar de Ticketing module in Teamleader doorgestuurd moeten worden.

Outlook Web

1. Klik op het tandwieltje en kies je voor 'Opties'.

2. Klik dan op 'E-mail' > 'Accounts' en 'Doorsturen'. In dit scherm heb je dan de optie om het unieke e-mailadres van jouw Ticketing module in te vullen.

Je hebt ook de optie om een kopie van alle doorgestuurde berichten in Outlook te bewaren.