Standaard is bij Teamleader ingesteld dat de stukprijzen en de prijs per lijn exclusief btw op een offerte of factuur getoond worden. Je kunt dit echter veranderen naar inclusief btw.

Daarvoor ga je naar 'Instellingen' > 'Document Layout' en kies je voor of 'Offerte' of 'Factuur', afhankelijk van welk document je wilt aanpassen.

Achteraf download je onze voorbeeldtemplate of je actieve template indien je al je eigen huisstijl hebt opgemaakt. Wil je meer weten over hoe je jouw eigen huisstijl  precies kan opmaken, klik dan hier.

Vervolgens moet je de volgende shortcodes vervangen:

Huidige shortcodes:
Te vervangen door:
$PRICE_PER_UNIT_HEADER$
$PRICE_PER_UNIT_INCL_VAT_HEADER$
$PRICE_PER_UNIT$
$PRICE_PER_UNIT_INCL_VAT$
$LINE_TOTAL_HEADER$
$LINE_TOTAL_INCL_VAT_HEADER$
$LINE_TOTAL$
$LINE_TOTAL_INCL_VAT

Hier zie je een voorbeeld van zo'n offerte template: