Vraag je je klanten om een bepaald bedrag op voorhand te betalen? Trek je er vervolgens je gewerkte uren af, om er zo voor te zorgen dat je klant niet te veel betaalt? Dan kan prepaid timetracking zeker iets voor jou zijn!

Opmerking: deze functie is niet standaard voor elke account ingeschakeld. Als je van deze optie gebruik wil maken, stuur je best een mailtje naar support. Ons supportteam helpt je dan graag verder, gratis en voor niets!

1. Zodra je deze optie inschakelt, verschijnt een kleine pijl naast de timetracking-sectie 'Ongefactureerde tijd' bij elke contactpersoon en elk bedrijf.

2. Wanneer je op 'Prepaid opties' klikt, kan je de resterende credits ingeven voor deze contactpersoon of dit bedrijf.

3. Deze credits worden vervolgens weergegeven in dit CRM-gedeelte.

4. Je kan ook 'Doorlopende facturatie' selecteren. Dit betekent dat Teamleader automatisch een factuur zal opmaken wanneer er minder credits overblijven dan je hier hebt bepaald.

5. Zodra je de credits hebt ingesteld, kan je tijd registreren voor deze klant. Meer informatie over timetracking vindt je hier.

6. De geregistreerde tijd wordt niet automatisch in rekening gebracht, je moet dit eerst bevestigen. Vink de tijdregistratie aan die je in rekening wil brengen, en klik vervolgens op 'Acties' > 'Autorisatie'.

Opmerking: Kan je deze knop nergens vinden? Ga dan naar 'Instellingen' > 'Medewerker' en klik op het potloodje naast je naam. Schakel vervolgens 'Autorisatie timetracking' in door de slider op ja te zetten.