Als je beperkte CRM-toegang instelt voor een medewerker, dan geldt de beperkte dealtoegang niet meer.  Beperkte CRM-toegang houdt in dat je enkel de klanten kan zien waarvan je accountmanager bent, wat betekent dat je dus niet langer de deals zal kunnen zien van klanten die niet aan jou zijn toegewezen.


Als je deze instellingen wil aanpassen, ga je naar Instellingen > Medewerkers en klik je op het potloodje naast de medewerker die je wil aanpassen.