Zijn er gebruikers in je Teamleader-account die enkel toegang zouden moeten hebben tot deals waarvoor zij verantwoordelijk zijn? Ontdek hier hoe beperkte dealtoegang in Teamleader werkt.

Als je beperkte dealtoegang instelt voor een medewerker, krijgt hij of zij enkel de deals te zien waarvoor hij/zij verantwoordelijk is en deals van klanten waarvan de medewerker de accountmanager is.

Deze instelling kan worden aangepast door een admingebruiker onder Instellingen > Medewerkers door op het potloodje naast de naam van de medewerker te klikken. De slider 'Beperkte toegang tot deals' moet dan geactiveerd worden.

Beperkte dealtoegang verschilt van beperkte CRM-toegang en kan er niet mee gecombineerd worden. Lees hier meer over het verschil tussen beperkte dealtoegang en beperkte CRM-toegang.