Om een medewerker toegang tot API & Webhooks te verlenen, kan je deze stappen volgen:

1. Een huidige administrator moet eerst contact opnemen met onze supportdienst, zodat we de medewerker ook administratorrechten kunnen toekennen.
  2. Ga daarna naar Instellingen > Medewerkers en klik op het potloodje naast de naam van de medewerker.
  3. Zet dan de slider naast 'API & Webhooks' op 'Ja'.
  4. Het knopje 'API & Webhooks' zal nu verschijnen onder 'Instellingen' in het account van de medewerker.

toegang medewerker API Webhooks