Artikelen in Teamleader hebben standaard geen eenheden zoals per meter of per stuk. Gelukkig kun je dit zelf toevoegen.

1. Daarvoor ga je naar Instellingen > Artikelen > Eenheden en stel je de verschillende eenheden in die je voor jouw artikelen wilt gebruiken.
  2. Vanaf dan zal je bij het aanmaken van een artikel een extra veld zien waar je de eenheid kunt invullen:

Opmerkingen:

• Deze optie is ook beschikbaar wanneer je een offerte of een factuur opmaakt. De ingestelde eenheid per artikel wordt automatisch overgenomen, maar je kunt dit altijd veranderen.

• Wanneer je de eenheden ook op je offerte of factuur zelf wilt vermelden, dan moet je de template daarvan aanpassen via Instellingen > Document layout. De nodige shortcodes daarvoor zijn $UNITS_HEADER$ en $UNITS$.

Indien je meer wilt weten over hoe je je documenten kunt aanpassen, klik dan hier.