Indien je een collega moet heractiveren, voor welke reden dan ook, dan volg gewoon de volgende stappen.

  1. Ga je naar Instellingen > Medewerkers, waar je de lijst met actieve, uitgenodigde en gedeactiveerde gebruikers ziet. Klik hier voor meer informatie over hoe je het account van een collega kan deactiveren.

  2. Klik op ‘Gedeactiveerd’

  3. Hierna klik je dan op het potloodje aan de rechterkant onder 'Acties' om naar het volgende scherm te komen. 

  4. Daar heb je de optie om de gebruiker te heractiveren door de slider op 'ja' te zetten.

  5. Zodra je de slider op 'ja' zet, krijg je een nieuw venster te zien. Hier kan je de gegevens van de gebruiker bewerken. Klik vervolgens op 'opslaan' om door te gaan. 


Je kan een gebruiker enkel heractiveren wanneer die gedeactiveerd werd, maar het is niet mogelijk permanent verwijderde gebruikers te heractiveren.