Indien je een collega moet heractiveren, voor welke reden dan ook, dan volg gewoon de volgende stappen.

1. Ga je naar Instellingen > Medewerkers, waar je de lijst met actieve gebruikers ziet. Klik hier voor meer informatie over hoe je het account van een collega kan deactiveren.
  2. Als je op deze knop klikt, worden alle inactieve gebruikers weergegeven in het lichtgrijs.
  3. Hierna klik je dan op het potloodje aan de rechterkant onder 'Acties' om naar het volgende scherm te komen.
  4. Daar heb je de optie om de gebruiker te heractiveren door de slider op 'ja' te zetten.
  5. Zodra je de slider op 'ja' zet, krijg je een nieuw venster te zien. Hier kan je de gegevens van de gebruiker bewerken. Klik vervolgens op 'opslaan' om door te gaan.

account deactiveren - gebruiker bewerken