Teamleader credits, je Teamleader-portefeuille - wat houdt het allemaal in, hoe kan je nieuwe credits krijgen en, belangrijker nog, wat kan je er eigenlijk mee doen? Lees verder en ontdek het antwoord op al je vragen!

Interessant weetje: elke demo-account bevat gratis € 2 in Teamleader-credits. Die kan je gebruiken om de mogelijkheden van de Teamleader-portefeuille alvast eens uit te testen.

Waar vind ik een overzicht van mijn Teamleader-credits?

Navigeer eerst naar je persoonlijk menu door rechtsboven op je foto/naam te klikken. In het menu dat vervolgens verschijnt, kies je voor Teamleader licentie.

Scroll naar onder tot je bij "Teamleader credits" uitkomt. Hier zie je hoeveel Teamleader-credits je in je portefeuille hebt.

Hoe kan ik nieuwe credits toevoegen aan mijn Teamleader-portefeuille?

Om je Teamleader-credits aan te vullen, heb je de keuze uit drie opties:

• Automatisch herladen

Deze optie is enkel beschikbaar als je een credit card aan je Teamleader-account linkt. Vervolgens kan je een minimumbedrag definiëren dat je in je account wil hebben. Vanaf het bedrag dat je minder krediet over hebt dan het minimumbedrag dat je hebt ingegeven, wordt je portefeuille automatisch herladen.

• Manueel nieuwe credits kopen

Je kan cash packs aankopen van €5 tot € 1000. Hiervoor kies je gewoon je cash pack naar keuze, en klik je vervolgens op Betaal veilig.

Je wordt daarna naar een website geleid waar je je betaalgegevens kan ingeven. Let erop dat je enkel Mister Cash kan gebruiken als betaalmethode.

• Een vriend voorstellen om Teamleader te gebruiken

Je kan ook credits verdienen door Teamleader aan te bevelen bij een vriend, contactpersoon, een partner, enz. Wil je hier graag wat meer over weten? Klik dan hier!

Wat kan ik met mijn Teamleader-credits doen?

Waarschijnlijk de belangrijkste vraag! Je kan je Teamleader-credits op verschillende manieren gebruiken:

• Teamleader Voice

Om onze integratie met VoIP-provider Twilio te gebruiken, heb je Teamleader-credits nodig. Voor meer informatie over Twilio, klik je hier.

• TrendsTop Data

TrendsTop is een website die waardevolle bedrijfsinformatie aanbiedt zoals: telefoonnummers, contactpersonen, sectoren, enz. Indien je een account bij TrendsTop hebt, kan je deze met Teamleader integreren. Wanneer je dan een nieuw bedrijf toevoegt in Teamleader waarvoor TrendsTop-data beschikbaar is, kan je deze data aankopen met je Teamleader-portefeuille.

Opmerkingen:

• Omdat dit een Belgische website is, is deze optie enkel voor Belgische bedrijven beschikbaar.
  • Je hebt een account met exportrechten nodig, dus je hebt de Marketing of Business formule nodig (zie website)
  • Activeer Trendstop via 'Instellingen>HR' om gegevens te kunnen kopen en negeren.

• Facturen exporteren naar jouw boekhoudprogramma

Teamleader biedt verschillende integraties met boekhoudprogramma's aan. Een volledige overzicht daarvan vind je hier. Indien je van een van ons 'Export only'-integraties gebruik wilt maken, dan moet je jouw Teamleader-portefeuille aanvullen om voor de export te betalen. Lees dit artikel er zeker eens op na.

• Facturen via post

Een factuur versturen kan op drie manieren: via e-mail, via post of manueel. Als je ervoor kiest om facturen via post te verzenden, dan hangt de optie om Teamleader-credits te gebruiken af van waar je woont. Op dit moment ondersteunen we deze optie enkel voor België en Nederland. Als je een factuur via de post wil verzenden in België of Nederland, worden de kosten afgetrokken van je Teamleader-credits. Check een dit artikel!

• SMS-herinnering voor een afspraak versturen

Wanneer je iemand voor een meeting uitnodigt, dan heb je ook de optie om een meeting reminder via SMS te sturen.

Als je deze optie aanvinkt, ontvangt jouw contactpersoon de dag voor de afspraak een SMS ter herinnering. De kosten (€0,15) worden van jouw Teamleader-portefeuille afgehouden.