Wil je aanpassingen maken aan je offertetemplates? Dit kan.

Ga naar Instellingen > Deals en Offertes > 'Templates voor offerteinhoud', en klik op het potloodje naast de template die je wilt aanpassen:

Let wel, de optie om templates aan te passen verschijnt pas nadat de eerste dealtemplate werd aangemaakt. Om zo'n template aan te maken navigeer je naar je dealpagina en ga je naar het onderdeel 'Volg je open deal op'. Klik op de drie puntjes naast je offerte en kies voor Offerte opslaan als template: