Wil je de toegangsrechten tot agenda's aanpassen? Ga dan naar Instellingen > Medewerkers.

Bij het overzicht van de medewerkers klik je op het potloodje naast de naam een medewerker. In de tweede kolom zie je de optie "Planning”.

Toegang van een individuele medewerker instellen

Indien deze medewerker geen adminrechten heeft, dan zie je daar een dropdownmenu waar je kan kiezen welke agenda's hij/zij mag zien.

Er zijn drie opties:

toegang individuele medewerker

Toegang van een team instellen

De optie “Agenda van alle teamleden” is alleen maar beschikbaar als je met teams werkt. Een team maak je aan via Instellingen > Medewerkers. Klik op de plus naast "Teams". Om iemand aan een team toe te voegen klik je opnieuw op het potloodje naast de naam van een medewerker. Deze optie vind je dan in de eerste kolom.

toegang team