Belangrijk! Momenteel zijn er twee versies van onze mobiele app. In de 'Teamleader Classic'-app (Android of iOs) is het mogelijk om een visitekaartje te scannen. In onze nieuwere 'Teamleader'-app (Android of iOs) is dat nog niet mogelijk.

Verlies geen enkel prospect meer uit het oog: scan vanaf nu alle visitekaartjes die je krijgt en upload alle informatie rechtstreeks naar je CRM!

Poepsimpel. In de Teamleader mobile app vind je nu een knop op je dashboard. Deze zal de camera van je smartphone openen, zodat je een foto van het visitekaartje kunt nemen. Daarvoor is het heel belangrijk dat de Teamleader app toegang tot de camera van je gsm heeft. Teamleader zal de informatie op het kaartje herkennen en invullen, maar je kunt nog steeds de data aanpassen. Indien er op beide kanten van het kaartje info te vinden is, kun je ook de achterkant scannen.

Alles correct ingevuld? Dan zal Teamleader nakijken of er nog geen gelijkaardige data aanwezig is in je CRM. Vinden we inderdaad een vergelijkbaar contact of bedrijf, dan kun je de bestaande informatie aanvullen of wijzigen. Zo vermijd je dubbele informatie in je database.

Geen bestaande matches gevonden? Dan kun je zowel het contact als het bedrijf toevoegen. Beiden worden dan ook automatisch gelinkt aan elkaar.