Als je de Export-knop niet kan zien, beschik je niet over de juiste rechten. De administrator van je Teamleader-account kan je deze rechten wel toekennen. Klik hier om meer te weten over de rol van een administrator.

Om export-rechten aan iemand toe te kennen, ga je als administrator naar Instellingen > Medewerkers > klik je op het potloodje naast de naam van een collega en activeer de slider 'Excel export'.