De Teamleader-tool bestaat uit verschillende onderdelen: CRM, Deals, Facturatie, Projecten en Ticketing. De modules die voor je account werden geactiveerd, worden weergegeven in het menu aan de linkerkant.

Je kan ook gratis extra modules toevoegen aan je account, zoals timesheets, orderbevestigingen, leveringsbonnen, bestelbonnen, artikelen, statistieken, instellingen, medewerkers, API & Webhooks. De meeste worden standaard geactiveerd, maar opties zoals orderbevestigingen of bestelbonnen moeten manueel geactiveerd worden door ons support-team.

Heeft een collega van jou toegang tot meer modules? Dat kan. De reden daarvoor is dat een bepaalde module geactiveerd werd voor je algemene Teamleader-account, maar niet voor jouw persoonlijk gebruikersprofiel.

Om een overzicht te krijgen van de actieve modules per gebruiker, kan een admingebruiker navigeren naar Instellingen > Medewerkers en klikken op het potloodje naast de naam van een collega. Op het volgende scherm zie je de actieve modules voor de algemene Teamleader-account. Modules waarbij de slider op "Ja" staat, zijn ook voor deze specifieke gebruiker beschikbaar.

In het voorbeeld hierboven is de optie "Leveringsbonnen" wel voor de algemene Teamleader-account ingeschakeld, maar niet voor de specifieke gebruiker.