Je kan op verschillende manieren een foto toevoegen aan je offerte. Het hangt ervan af wat je precies wil.

• Een foto van een artikel toevoegen
  • Een vaste foto toevoegen aan al je offertes
  • Foto's toevoegen aan de begeleidende tekst van de offerte

Een foto van een artikel toevoegen

1. Ga naar 'Artikelen' en klik op het product waar je een foto aan wilt toevoegen.
  2. Klik op het pictogram naast de naam van het artikel.
  3. Upload je foto in JPEG-formaat.
  4. Deze foto zal automatisch op je offertes verschijnen wanneer je dit artikel selecteert. Merk op dat de shortcode $LONG_DESCRIPTION$ wel op je template moet staan om de afbeelding te kunnen weergeven.

Een vaste foto toevoegen aan al je offertes

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Document layout' > 'Offertes'.
  2. Klik op 'Je actieve template downloaden' (als je dit voor het eerst doet, moet je 'Onze voorbeeldtemplate downloaden' kiezen).
  3. Voeg de foto toe aan het Word-document.
  4. Sla het Word-document op.
  5. Ga terug naar Teamleader Focus en klik op 'Upload docx-bestand'.
  6. Kies het document waar je zonet de foto aan hebt toegevoegd.
  7. Klik op 'Open'.
  8. De foto zal op alle nieuw aangemaakte offertes staan. De bestaande offertes worden niet automatisch aangepast.

Foto's toevoegen aan de begeleidende tekst van de offerte

1. Ga naar je offerte en bewerk deze, of maak een nieuwe offerte aan.
  2. In de Begeleidende tekst klik je op het afbeeldingspictogram.
  3. Klik op 'Upload' om een bestand te kiezen > Klik op 'Naar server verzenden'.
  4. Pas indien nodig de instellingen van de foto aan.
  5. Klik op 'OK'.
  6. De foto is nu toegevoegd aan je offertetekst voor deze specifieke offerte.
    Opmerking: Je kan ook afbeeldingen toevoegen aan je template(s) voor begeleidende tekst van offertes. Dat betekent dat je de afbeelding niet telkens hoeft in te voegen, maar gewoon de template kan selecteren.
  7. Voeg artikel(en) toe aan je offerte
  8. Klik op Opslaan en preview tonen of Opslaan.