Er is in Teamleader Focus een verschil tussen standaardvelden en custom fields die je zelf aanmaakt. Standaardvelden kunnen niet verplicht gemaakt worden, maar voor custom fields is dat geen enkel probleem:

1. Ga naar Instellingen > Custom fields.
  2. Voeg een custom field toe of pas een bestaand veld aan door op het potloodje ernaast te klikken.
  3. Klik op Geavanceerde opties.
  4. Activeer de optie 'Verplicht veld'.
  5. Vanaf nu zal het veld verplicht ingevuld moeten worden voor je het item (bv. contact, factuur enz.) kan opslaan.