Teamleader houdt je continu op de hoogte, bv. als je naam vermeld wordt in een bericht of als een deal aan jou wordt toegewezen. Als admin-gebruiker heb je zelfs nog meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niets mist. Lees dit artikel voor meer informatie.

Wens je de e-mailnotificaties van Teamleader uit te schakelen, volg dan de volgende stappen.

1. Klik op je profielfoto bovenaan rechts en klik door op jouw naam
  2. Klik op "Instellingen" naast "Meldingen" en zet de slider op "Nee".

Opmerkingen:

• Op deze manier schakel je enkel meldingen uit via e-mail, meldingen in Teamleader worden nog steeds weergegeven.
  • Hiermee schakel je niet alle meldingen via e-mail uit. Je ontvangt nog steeds een e-mail indien:
    • je een antwoord op je ticket ontvangt;
    • je ticket opnieuw geopend wordt;
    • een ticket aan je wordt toegewezen;
    • iemand je in een bericht tagt door middel van het @-symbool;
    • een offerte waar je verantwoordelijk voor bent wordt geaccepteerd.
  • Tip: Als je deze meldingen toch wil vermijden, kan je filteren op deze meldingen in je inbox en de e-mails een label geven zodat ze in een andere map dan je inbox verschijnen.