Om een lunchpauze in te stellen, kan je deze stappen volgen:

1. Ga naar Instellingen > Medewerkers en klik op de naam (in het blauw) van de medewerker waarvoor je de lunchpauze wilt instellen.
  2. Klik op "Instellen" naast het huidige weekschema van de collega.
  3. Zet de slider naast lunchpauze op 'ja' zodat je de duur kan instellen.
  4. Klik op opslaan.

Voorbeeld: Deze medewerker heeft aan een taak gewerkt van 11 uur tot 15 uur en bovendien een lunchpauze van een uur genomen. Wanneer de medewerker de taak afwerkt, heeft hij/zij de optie bij het timetracken met de lunchpauze rekening te houden. Het resultaat is dan dat een uur minder tijd getrackt wordt.

lunchpauze - timetracking