Om een lunchpauze in te stellen, kan je deze stappen volgen:

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en klik op de naam (in het blauw) van de medewerker waarvoor je de lunchpauze wilt instellen.
  2. Klik op "Instellen" naast het huidige weekschema van de collega.
  3. Zet de slider naast lunchpauze op 'ja' zodat je de duur kan instellen.
  4. Klik op opslaan.

Voorbeeld: Deze medewerker heeft aan een taak gewerkt van 11 uur tot 15 uur en bovendien een lunchpauze van een uur genomen. Wanneer de medewerker tijd registreert op de taak, heeft hij/zij de optie bij het timetracken met de lunchpauze rekening te houden. Het resultaat is dan dat een uur minder tijd getrackt wordt.

Opmerking over de time tracker

Als je een lunchpauze hebt ingesteld, zal deze een invloed hebben op tijd die geregistreerd wordt via de time tracker. De lunchpauze zal automatisch afgetrokken worden van je geregistreerde tijd (ook als de tijd factureerbaar is). Als je tijdens je lunchpauze werkt en de uren wil aanrekenen, raden we je aan om deze functionaliteit niet te gebruiken.