Wanneer je je agenda van Office 365/Exchange koppelt, moet je een servernaam invullen. Die naam hangt af van het systeem dat je gebruikt.

Office 365

In bijna alle gevallen is de servernaam: outlook.office365.com

Microsoft Exchange

Opmerkingen:

• De integratie met Exchange werkt niet met outlook.com-adressen, omdat die niet aan een Exchange-server gekoppeld zijn. In tegenstelling tot iCloud of Google is Exchange geen gratis dienst.
  • De verbinding is beschikbaar voor Exchange 2010 en hoger.
  • De Exchange server, nodig voor de kalendersynchronisatie, is niet compatibel met Office 365 Personal of Office 365 Home accounts.
  1. Bekijk met je IT-manager welke versie je gebruikt.
  2. Zorg ervoor dat 'Exchange' geactiveerd is met je server.
  3. Log in via OWA (Outlook Web Access).
  4. Je serverlink is je OWA-link, maar zonder /owa/. Bijvoorbeeld: https://outlook.somecompany.com/owa/ wordt outlook.somecompany.com
    https://webmail.somecompany.org/owa/ wordt webmail.somecompany.org

Privéserver

1. Open de server op het internet.
  2. De Exchange-server eindigt met /ews/exchange.asmx. Je kunt dat deel weglaten. Bijvoorbeeld: https://exchange.somecompany.net/ews/exchange.asmx wordt exchange.somecompany.net