Standaard zijn de custom fields in een bepaald onderdeel alfabetisch geordend. In Teamleader kan je die volgorde echter op twee manieren aanpassen.

Groepen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Custom fields'.
  2. Klik op het potlood naast een custom field.
  3. Klik op 'Geavanceerde opties'.
  4. Hier kun je een custom field toevoegen aan een reeds bestaande groep of een nieuwe groep aanmaken.
  5. Custom fields die tot een groep behoren, worden niet in één lange lijst weergegeven, maar worden ondergebracht in de overeenkomstige groep. Ook binnen elke groep is de volgorde alfabetisch.

Custom fields nummeren

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Custom fields'.
  2. Klik op het potlood naast een custom field.
  3. Bewerk de naam van het veld dat je bovenaan wilt zetten. Bijvoorbeeld: als het veld 'Test' heet, verander de naam dan in '1. Test'.
  4. Doe hetzelfde met de andere custom fields totdat je de gewenste volgorde hebt.