Standaard zijn de custom fields in een bepaald onderdeel alfabetisch geordend. In Teamleader Focus kan je die volgorde echter op twee manieren aanpassen.

Groepen

1. Ga naar Instellingen > Custom fields.
  2. Klik op het potlood naast een custom field.
  3. Klik op 'Geavanceerde opties'.
  4. Hier kun je een custom field toevoegen aan een al bestaande groep of een nieuwe groep aanmaken.
    Opmerking: Een custom field van het type Meerdere lijnen tekst zal niet worden weergegeven in een groep.
  5. Custom fields die tot een groep behoren, worden niet in één lange lijst weergegeven, maar worden ondergebracht in de overeenkomstige groep. Ook binnen elke groep is de volgorde alfabetisch.

Een groep verwijderen

Volg deze stappen om later een groep te verwijderen:

1. Bewerk een voor een de custom fields die tot de groep behoren door te klikken op de Geavanceerde opties.
  2. Verander de groep van de custom fields naar een andere groep.
  3. Wanneer er geen custom fields meer tot de groep behoren die je wilt verwijderen zal de groep automatisch worden verwijderd.

Custom fields nummeren

1. Ga naar Instellingen > Custom fields.
  2. Klik op het potlood naast een custom field.
  3. Bewerk de naam van het veld dat je bovenaan wilt zetten. Bijvoorbeeld: als het veld 'Test' heet, verander de naam dan in '1. Test'.
  4. Doe hetzelfde met de andere custom fields totdat je de gewenste volgorde hebt.