Wanneer potentiële klanten offertes aanvaarden via Cloudsign (en dus een betalende klant wordt), kun je hen bedanken met een automatisch verzonden e-mail.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Cloudplatformen' > 'E-mail na aanvaarding van een offerte via Cloudsign'
  2. Klik op het plusteken.
  3. Kies een taal. Je kunt maar één template per taal instellen.
  4. Vul de templatenaam en het onderwerp in.
  5. Schrijf de e-mailinhoud met behulp van de beschikbare variabelen.
  6. Klik op 'Opslaan'.
  7. Zodra klanten offertes ondertekenen, ontvangen ze een e-mail met jouw tekst.

Teamleader verzendt de bedankmail in dezelfde taal als de offerte. Als er (bijvoorbeeld voor een specifieke taal) geen template bestaat, wordt er geen e-mail verzonden.