Wanneer je een contact of bedrijf per ongeluk tweemaal hebt aangemaakt, kun je ze samenvoegen.


Opmerking: Wanneer je contacten of bedrijven hebt samengevoegd, kun je dat niet meer ongedaan maken. Controleer alles dus goed voor je ze samenvoegt.


In dit voorbeeld werken we met contacten, maar bedrijven samenvoegen kan op precies dezelfde manier.


Contacten samenvoegen

1. Wil je twee contacten samenvoegen? Ga naar de detailpagina van een van de contacten via CRM > Contacten. Klik op de pijl bovenaan, naast 'Contactinformatie'.



2. Selecteer 'Contact samenvoegen'. Je gaat door naar het onderstaande scherm. Vul contactpersoon nr. 2 in, d.w.z. het andere contact waarmee je dit contact wilt samenvoegen.



3. Als je database een contact bevat met een gelijkaardige naam, zal Teamleader voorstellen om die twee contacten samen te voegen. Je kunt altijd een ander contact kiezen om samen te voegen.



4. Wanneer je klikt op 'Nu uitvoeren' en de gegevens van beide contacten niet exact overeenkomen, ga je door naar het volgende scherm.



5. Selecteer de velden die je wilt behouden na het samenvoegen en klik op 'Contact samenvoegen' om door te gaan.