Het kan gebeuren dat je een taak, call of afspraak hebt die nog niet werd ingepland. Je wil natuurlijk ook voor die zaken tijd registreren. Niet enkel om in orde te zijn met je timesheets, maar ook om de tijd door te kunnen factureren naar je klant.

Met Teamleader kan je heel eenvoudig tijd registreren voor niet-geplande items.

1. Hiervoor ga je naar de module "Timesheets" en klik je op het plusteken bovenaan je scherm, of het plusteken naast de dag waarop je de taak, call of meeting hebt afgewerkt.
  2. Op het volgende scherm kan je de klant, datum, het tijdstip en het taaktype bepalen. Wanneer je de lijst met taaktypes openvouwt, zie je alle types die je toegevoegd hebt onder Instellingen > Agenda, maar ook de types "Afspraak" en "Telefoongesprek".
    1. Wanneer je "Telefoongesprek" kiest, wordt de weergave gewijzigd. Je kan nu naast de datum en het tijdstip ook een beschrijving en een gespreksresultaat toevoegen.
    2. Als je voor "Afspraak" kiest, wordt de weergave gewijzigd. Je kan nu ook een datum en tijdstip toevoegen, en eventueel een rapport aanmaken van de meeting.
    3. Als je één van de taaktypes selecteert, kan je naast datum en uur ook een beschrijving toevoegen.

Keywords: timetracking