Om een afspraak te kopiëren, kan je de onderstaande stappen volgen:

1. Open de afspraak die je wil kopiëren en klik op de drie puntjes naast 'Afspraakinformatie'.
  2. Kies voor de optie Afspraak kopiëren.
  3. Vervolgens krijg je een pop-up scherm te zien waar je de nieuwe datum, het tijdstip en de duur kunt ingeven. Deze instellingen zijn enkel van toepassing op de nieuwe afspraak; de oude zal ongewijzigd blijven.
  4. De aanwezige collega's zullen automatisch aan de nieuwe afspraak worden toegevoegd en een melding krijgen. Als er ook externe contactpersonen waren uitgenodigd, krijg je de optie om hen ook toe te voegen aan de nieuwe afspraak en hen een uitnodiging te sturen.
  5. Klik op kopiëren en de nieuwe afspraak is aangemaakt.