Heb je een uitnodiging per e-mail ontvangen voor een eigen Teamleader-account? Geweldig, dan moet je alleen nog je profiel instellen en een wachtwoord kiezen.

Een nieuw wachtwoord instellen

1. Accepteer de uitnodiging
  2. Controleer of je naam en het e-mailadres correct zijn. Je kunt het bericht krijgen dat je e-mailadres al in gebruik is voor een ander Teamleader-account, wat betekent dat je het e-mailadres alleen in een van de twee accounts kunt gebruiken en er één moet wijzigen.
  3. Vul een wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn. Als je het account extra wilt beveiligen, raden we aan de MFA-beveiliging in te schakelen. Hieronder gaan we daar verder op in.

Persoonsgegevens toevoegen/aanpassen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op je naam.
  2. Klik op het potlood naast 'Mijn account'.
  3. Vul je gegevens in. Alle meldingen van Teamleader zullen worden verzonden naar het e-mailadres dat je hier invult.

Een eigen handtekening instellen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens je naam.
  2. Klik op Nu aanmaken naast 'Handtekening'.
  3. Upload je handtekening of teken er een. Lees hier hoe je de grootte van je handtekening kunt aanpassen.

Meldingen beheren

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens je naam.
  2. Klik op Instellingen naast 'Meldingen'. Als je de schuifknop deactiveert, zul je nog steeds meldingen ontvangen van Teamleader, maar niet meer via e-mail. Let op: je zal wel nog steeds de belangrijkste meldingen krijgen. Lees er hier meer over.

Je account extra beveiligen/MFA-beveiliging

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens je naam.
  2. Klik op Activeren naast 'MFA-beveiliging'.
  3. Volg deze instructies om de MFA-beveiliging in te stellen.