Heb je een e-mail ontvangen met de melding dat er een Teamleader-account is aangemaakt voor jou? Geweldig, dan moet je alleen nog je profiel instellen en een wachtwoord kiezen.

Een nieuw wachtwoord instellen

1. Log in bij Teamleader met de gegevens in de e-mail.
  2. Klik op je afbeelding rechts bovenaan > Kies 'Wachtwoord wijzigen'.
  3. Vul het oude en het nieuwe wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn. Als je de account extra wilt beveiligen, raden we aan de MFA-beveiliging in te schakelen. Hieronder gaan we daar verder op in.

Persoonsgegevens toevoegen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts, op je naam > Kies 'Mijn account'.
  2. Klik op het potlood naast 'Mijn profiel'.
  3. Vul je gegevens in. Alle meldingen van Teamleader zullen worden verzonden naar het e-mailadres dat je hier invult.

Een eigen handtekening instellen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts > Kies 'Mijn account'.
  2. Klik op 'Nu aanmaken' naast 'Handtekening'.
  3. Upload je handtekening of teken er een. Lees hier hoe je de grootte van je handtekening kunt aanpassen.

Meldingen beheren

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan > Kies 'Mijn account'.
  2. Klik op 'Instellingen' naast 'Meldingen'. Als je de schuifknop deactiveert, zul je nog steeds meldingen ontvangen van Teamleader, maar niet meer via e-mail.

Je account extra beveiligen/MFA-beveiliging

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan > Kies 'Mijn account'.
  2. Klik op 'Activeren' naast 'MFA-beveiliging'.
  3. Hier vind je meer informatie over de instelling van de MFA-beveiliging.