Heb je een e-mail ontvangen met de melding dat er een Teamleader-account is aangemaakt voor jou? Geweldig, dan moet je alleen nog je profiel instellen en een wachtwoord kiezen.

Een nieuw wachtwoord instellen

1. Log in bij Teamleader met de gegevens in de e-mail.
  2. Klik op je afbeelding rechts bovenaan > Kies Wachtwoord wijzigen.
  3. Vul het oude en het nieuwe wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn. Als je de account extra wilt beveiligen, raden we aan de MFA-beveiliging in te schakelen. Hieronder gaan we daar verder op in.

Persoonsgegevens toevoegen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op je naam.
  2. Klik op het potlood naast 'Mijn account'.
  3. Vul je gegevens in. Alle meldingen van Teamleader zullen worden verzonden naar het e-mailadres dat je hier invult.

Een eigen handtekening instellen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens je naam.
  2. Klik op Nu aanmaken naast 'Handtekening'.
  3. Upload je handtekening of teken er een. Lees hier hoe je de grootte van je handtekening kunt aanpassen.

Meldingen beheren

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens je naam.
  2. Klik op Instellingen naast 'Meldingen'. Als je de schuifknop deactiveert, zul je nog steeds meldingen ontvangen van Teamleader, maar niet meer via e-mail. Let op: je zal wel nog steeds de belangrijkste meldingen krijgen. Lees er hier meer over.

Je account extra beveiligen/MFA-beveiliging

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens je naam.
  2. Klik op Activeren naast 'MFA-beveiliging'.
  3. Volg deze instructies om de MFA-beveiliging in te stellen.