Heb je een uitnodiging per e-mail ontvangen voor een eigen Teamleader-account? Geweldig, dan moet je alleen nog je profiel instellen en een wachtwoord kiezen.

Een nieuw wachtwoord instellen

1. Accepteer de uitnodiging
  2. Controleer of je naam en het e-mailadres correct zijn. Je kunt het bericht krijgen dat je e-mailadres al in gebruik is voor een ander Teamleader-account, wat betekent dat je het e-mailadres alleen in een van de twee accounts kunt gebruiken en er één moet wijzigen.
  3. Vul een wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn. Als je het account extra wilt beveiligen, raden we aan de MFA-beveiliging in te schakelen. Hieronder gaan we daar verder op in.

Persoonsgegevens toevoegen/aanpassen

• Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op Mijn profiel.
  • Klik op het potlood naast 'Mijn account'.
  • Vul je gegevens in.
    • Hier kan je je gebruikersnaam, echte naam en e-mailadres aanpassen. Alle meldingen van Teamleader zullen worden verzonden naar het e-mailadres dat je hier invult.
    • Je kan hier ook je mobiel telefoonnummer en je functie invullen.

Taal

1. Klik op je profielfoto rechtsboven > mijn profiel.
  2. Je kan een taal kiezen uit de lijst. Dit is enkel de taal voor jouw gebruiker en heeft dus geen invloed op de taal voor andere gebruikers of voor het hele account.

Een eigen handtekening instellen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op Handtekening aanmaken onder 'Handtekening'.
  3. Upload je handtekening of teken er een. Lees hier hoe je de grootte van je handtekening kunt aanpassen.

Je account extra beveiligen/MFA-beveiliging

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op MFA activeren onder 'MFA-beveiliging'.
  3. Volg deze instructies om de MFA-beveiliging in te stellen.

Meldingen beheren

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op Instellingen onder 'Meldingen'. Als je de schuifknop deactiveert, zul je nog steeds meldingen ontvangen van Teamleader, maar niet meer via e-mail. Let op: je zal wel nog steeds de belangrijkste meldingen krijgen. Lees er hier meer over.